sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Laten kanssa koulutreeniä 21.6

Tänään menin pitkästä aikaa kangilla ja kokeilin vähän eri ohjienpitotyyliä mitä yleensä.
Yleensä siis pidän kankiohjat nimettömän ja keskisormen välissä, nyt vaihdoin sen pikkurillin alle. Tämä minusta auttoi. Jotenkin Late kulki tasaisemmin ja ehkä suukin vähän rauhallisempana.

Aluksi minulla oli vähän hakemista tämän uuden ohjasotteen kanssa, varsinkin jos koitin lyhentää/pidentää ohjaa, mutta loppupelissä tämä on kuitenkin ehkä miellyttävämpi tapa meille molemmille. Minulla on ollut kevään aikana myös sellaista ongelmaa, että kädet alkaa puutumaan/saan "sähköiskuja" sormiin kun ratsastan kangilla. Ilmeisesti ohja painanut jotenkin hermoon? Jokatapauksessa tänään tällä uudella tyylillä ei ollut sitä ongelmaa! :) Tosin hieman oikean pikkurillin nivel tuli hieman kipeäksi, koska se on nyt muutenkin välillä vaivannut, mutta onneksi sekään ei nyt enää satu.

Videokooste tämän päivän treeneistä.


Tänään ratsastin aika kauan ja kunnolla. Tein myös vähän enemmän kokoamisia, vaihtoja ja sulkuja. Kaikki sujui suht. mukavasti, mutta ajoittain Late olisi saanut kulkea vielä pyöreämmällä kaulalla. Lopussa myös pienet vihreät ukot ilmeisesti valtasivat kentän, koska Late alkoi säpsähtelemään ja kerran lähti ihan kunnolla. Onneksi kiikuin taas mukana menossa :D

3 kommenttia:

  1. wau, late menee kyllä tosi hyvin sun kanssa ja sovitte vielä hienosti yhteen ! Tsemppiä tuleviin kisoihin!! :)

    VastaaPoista