torstai 11. kesäkuuta 2015

Koulutreeniä ja estehyppelyä

Viime viikko Latella oli kevyempi, koska en ehtinyt sitä paljoa ratsastamaan leiriviikon takia. Tällä viikolla minulla on loma, joten olen ratsastanut Latea ihan kunnolla ja aionkin ratsastaa tällä viikolla kaikkina muina päivinä, paitsi perjantaina vapaa/kävelypäivä. Olemme siis sunnuntaina menossa kisohin Ypäjälle. Kisaamme helppo A:4 luokassa.

verkkailua ravissa

Olen mennyt tällä viikolla radan osioita ja koko radan menin läpi eilen ja tänään. Olen koittanut löytää koottua ravia, ja laukkaa, koska niitä on sunnuntain radassa. Kootussa ravissa on ollut tekemistä, mutta eilen meni jo muutamat sekunnit lopussa ja tänään meni aika pitkään hyvin, mitä nyt lopussa hieman väsähti. Koottu laukka tuntuu jotenkin helpommalta, vaikka saahan siinäkin töitä tehdä.

Edelleen verkkailua 

still warm up

 Tässä video radasta, jota tänään treenasimme. Late oli ehkä hieman jo väsähtänyt radalla, tai sitten itse vähän yliyritin, kun oli kuvaaja?! Olisin nimittäin toivonut, että Late kantaisi itsensä vielä vähän paremmin ja kevyemmin, niinkuin tänään ajoittain tekikin varsinkin ennen tätä rataa. Ainakin tuntui siltä.

Linkki videoon: https://www.youtube.com/watch?v=2TPF4MMdGLc

Kristina oli siis kuvaamassa tänään meidän menoa, joten saatte runsaasti kuva- ja videomateriaalia! Kaikki tämän postauksen kuvat on ottanut siis Kristina Gardberg. Kiitos vielä kuvauksesta! :)

yritämme työstää koulua kunnolla..

kokoamisyritystä
Lopussa vielä hyppäsin vähän yksittäistä estettä Laten kanssa, että se saa taas vähän mielenvirkistystä, ja täytyy sanoa, että teki oikein mieli hypätä, joten senkin takia hyppäsin ;)

Kivaa!
Late imi tänään esteelle paremmin kuin parilla edellisellä hyppykerralla, joten olin hieman hämmentynyt asiasta ja askel ei aina ihan meinannut löytyä. Mukaan tuli kuitenkin hyviäkin hyppyjä ja Late hyppäsi aina vaikka tulikin välillä vähän juureen ja kerran lähti aika kaukaa. Täytyisi vaan hypätä enemmän, että tuo estesilmä taas kehittyisi takaisin, sitä kun minulla on ennen ollut hyvinkin.:)

Hyvin on pyöreät hypyt, ehkä vähän liiankin..;D
Ainakin meillä oli kivaa taas!

Esteen jälkeen. Late näyttää niin urhealta!

Luultavasti huomenna tulossa kuvapostaus, jossa lisää kuvia keskiviikolta ja myös parit hyppyvideot. Kannattaa siis seurata blogia.

Ps. Olen miettinyt, että kuinka moni tätä blogia mahtaa lukea, kun kommentteja ainakin tulee kovin vähän. Eli kommenttia saa kyllä laittaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti