lauantai 18. huhtikuuta 2015

Pettymyksiä

En sitten päässyt Ypäjän kisoihin tämän flunssan takia. Vielä perjantai aamuna olin sitä mieltä, että lähden kisoihin, mutta kun menin töihin niin kunto romahti täysin ja oli todella kipeä olo. Niinpä tein päätöksen etten voi lähteä sinne. Itku siinä tuli monta kertaa, koska niin paljon olen kisoja odottanut ja niihin treenannut. Mutta eipä auta mikään, joskus elämä on vaan otettava vastaan niinkuin se annetaan. Lähdin töistä kotiin heti kun pystyin ja nyt on vapaa viikonloppu, joten aion levätä koko viikonlopun tekemättä mitään, jospa sitä pikkuhiljaa tulisi kuntoon.

Sanotaan, että tuleehan noita kisoja. Totta tuokin, mutta koska Late ei ole vielä valmis kaikkiin vaativa B luokkiin, ainoastaan oikeastaan vaativa B:0 ja B:1 luokkiin, eli niitä tuskin kovin montaa tulee olemaan kauden aikana. Sen takia harmittaa niin paljon. No, toivotaan että kisakausiakin meillä olisi vielä paljon jäljellä, kunhan nyt edes joku vaativa päästäisiin tällä kaudella ja lisäksi sitten sitä helppoa A:ta.
   En myöskään ole varma kuinka paljon pystyn kesällä kisaamaan, koska meillä on niin paljon kesäleirejä, mutta kyllä kuitenkin varmasti jonkun verran pystyn kisaamaan kesä-elokuussakin. Nyt toukokuussa on suunnitteilla ainakin kolmet tai jopa neljät kisat.

Tässäkin Latella vähän hampaat näkyvissä..

Toinen asia mikä tällä hetkellä harmittaa on se, että haluaisin kovasti päästä valmennukseen. Heidi Svanborg kävi Billnäsissä tämän vuoden puolella kerran, ja piti tulla vielä toisenkin kerran keväällä, mutta ei ole vielä ainakaan päässyt. Tuntuu, että muuten Laten kanssa menee ihan jees, mutta on alkanut aukomaan suutaan vielä enemmän kuin ennen ja välillä vähän leikkii kielensäkin kanssa. Se on ollut Latella aina ongelmana, mutta tuntuu että olisi nyt lisääntynyt. Tai ainakin minusta tuntuu siltä, mitä olen maneesin peileistä ja videoilta nähnyt. Mutta juuri tämän takia olisi pakko päästä valmennukseen, että tietäisin tosiaan miltä ulospäin näyttää ja mikä voisi olla syynä suun aukomiseen.
ikävä valmennuksia

 Hassua on se, että yleensä Late on ihan pehmeä ja kevyt edestä vaikka aukoo suutansa eli se ei välttämättä tunnu käteen ollenkaan, näkyy vain ulospäin.
Jotenkin ihan toivoton olo tämän asian kanssa. Toisaalta, olen koittanut ajatella positiivisesti niinkuin minulla on tapana. Eli jos muuten menee melko hyvin, niin ei kai se koko maailmaa kaada jos suu on vähän rauhaton. Silti se kyllä häiritsee minua ylettömästi ;)
Haluaisin tietää mistä se johtuu ja voisinko jotenkin ratsastaa eri tavalla että se loppuisi, tai täytyisikö kankien säätöjä vähän muuttaa. Toisaalta Late tekee melko samaa nivelilläkin, eli tuskin johtuu kovasti suitsien/kuolainten säädöistä.  
Olen miettinyt, että rauhaton suu saattaa johtua myös Laten kireistä lihaksista tai selästä. Laten selässä kun tosiaan on se "skolioosi" ja vaikka se ei sitä varsinaisesti haittaakaan, niin voihan se tuollaisia pieniä oireita tehdä?! Myös hieronta olisi taas paikallaan.
   Mitä nyt videoita olen nähnyt ja miltä ratsastus tuntuu, niin en osaa sanoa mitä itse voisin ratsastuksessa muuttaa tuota suuta ajatellen. Mielestäni käteni ei ole kovin rauhaton vaan melko vakaa. Ainut on, jos olisin vielä vähän rennompi käden kanssa, mutta toisaalta jos haluan sen kulkevan tarpeeksi koottuna niin se tuntuma on vaan oltava. Ratsastan myös paljon istunnalla, toki joskus kun tekee paljon ja väsyy niin istunnan vaikutus ei välttämättä ole niin hyvä. Pitää kai pakata Late ja lähteä vanhan koutsin luokse Tammelaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti