torstai 25. elokuuta 2016

Koivumäki Dressage Weekend

Niinkuin ehkä olette huomanneet, on viimeisestä postauksesta vierähtänyt jo tovi. Ajoittain on ollut kiireistäkin, mutta suoraan sanottuna syynä on ollut motivaationpuute kirjoittaa. Nyt kuitenkin sain taas vähän innostusta, että ainakin kisapostaukset saisin tehtyä.
   Olimme siis kesän Riilahdessa Laten kanssa, mutta nyt kohta pari viikkoa on Late taas ollut Billnäsissä. Olemme nyt päässeet Billnäsissä taas kunnolla treenaamaan, kun on ollut enemmän aikaa ja Latelle sopiva pohja. Late on tuntunut tosi kivalta nyt ja toivon, että sama hyvä fiilis säilyisi, että onnistuisimme loppukauden kisoissa!
Menneet kisat
Ypäjällä olimme kisailemassa kisaviikolla, mutta niistä ei paljoa ole ihmeellistä sanottavaa. Kisasimme tuolloin 3-tason vaativa B:0 luokassa, saaden vajaa 62%. Sijoille ei kuitenkaan päästy, mikä oli pienoinen pettymys. Kuitenkin ihan ok tulos, joten kaipa sitä pitäisi tyytyväinen olla.Kohta pari viikkoa sitten kisasimme kuitenkin Koivumäellä 2- ja 3-tason kisoissa paremmalla menestyksellä. Meillä on aina mennyt Laten kanssa Koivumäessä melko hyvin, joten odotukset kisoihin oli melko kovat. Kyseinen kisapaikka kuuluu lempi kisapaikkoihini, koska sielä aina kaikki toimii, pohjat ovat hyvät ja myös tunnelma mukava.
   Kisasin siellä nyt vain yhtenä päivänä, eli lauantaina, mutta starttasimme kahdessa luokassa. Ensimmäisenä oli 3-tason helppo A kenttäkilpailuohjelma N:o 6. En ollut vähään aikaan kisannut kyseiseistä ohjelmaa, mutta se kuuluu silti lempiohjelmiini. Sää kisapäivänä ei ollut mikään kovin mukava, sillä vettä tuli vähänväliä ja tuultakin oli jonkunverran. Kentän pohja oli märkä. Mutta minun ensireaktio nähdessäni pohjan oli hymy. Latea kun raskas pohja ei niinkään haittaa, vaan päin vastoin, nosteleepahan takajalkansakin paremmin! Late tuntui verkassa maneesissa jo melko kivalta, mutta kuten arvasin niin ulkona märällä pohjalla vielä paremmalta! Tuli tosi hyvä fiilis heti ulkona, koska tosiaan tunsin miten Late kerrankin nosteli jalkojaan. Kisakentän vieressä oli uusia mainoksia, mitä piti ensin hieman ihmetellä, mutta pian Late unohti ne ja alkoi keskittyä työntekoon. Ratakin meni tosi kivasti siihen asti, kunnes piti tehdä pysähdys-ja peruutus. Unohdin nimittäin tehdä sen! Sitä virhettä ei koskaan saisi tehdä, että kun menee hyvin niin jää vain fiilistelemään, koska sitten saattaa käydä juurikin näin. No, ei siinä mitään, rata meni muuten oikein kivasti. Toki jäi harmittamaan tuo unohdus, koska tulihan siitä yhteensä se -4 pistettä. Onneksi kuitenkin sijoituimme luokassa neljänsiksi tuloksella 65,3%, joten unohdus ei harmittanut niin paljoa. Jos sijoitus olisi jäänyt tuosta unohduksesta kiinni, niin sitten kyllä olisi harmittanut tosi paljon. Jos olisin muistanut radan olisin ollut kolmas, mutta tällä kertaa annoin vähän tasotusta siskolleni Emmalle, koska hän nappasi sitten tuon kolmannen sijan unohdukseni vuoksi. ;)
   Lisäksi menimme 2-tason vaativa B:1 luokan. Late alkoi ehkä ihan hieman väsähtää tokalla radalla, mutta ei ollut silti ollenkaan huono. Olin suht tyytyväinen myös tähän suoritukseen, vaikka varsinkin sulkutaivutuksissa olisi saanut kantaa itsensä paremmin. Lopputulos oli 62,8%, mutta se ei riittänyt sijoitukseen, vaikkakin melko lähelle. 2 tuomaria olisi laittanut meidät sijoittumaan, mutta yksi ei, joten jäätiin ilman palkintoa tässä luokassa. Pieni pettymys se oli, mutta toisaalta hyvä fiilis on se pääasia ja Late tuntui tosi hyvältä, joten hyvillä mielin lähdin kuitenkin kotiin päin.Postauksessa muutamat kuvat Koivumäeltä, jotka on ottanut Henni-Leena Helenius. Lisäksi paikalla oli videokuvaaja, joten ostin myös nuo hyvälaatuiset videot, jotka voitte halutessanne tuosta alta katsoa.


                                                 Seuraavia kisoja innolla odottaen, Hansu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti