keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Hyppypäivä

Olen tässä jo jonkun aikaa haudutellut mielessäni, että voisin taas joskus jotain pikkuesteitä hypätä Latella. Tänään se päivä sitten koitti. 
En ollut suunnitellut hyppääväni tänään, mutta jotenkin ei ollut tänään sellaista fiilistä, että jaksaisi mennä kunnolla koulua, ja koska Late oli aika rauhallisella päällä, päätin hypätä.

Late oli eilen myös vähän laiska, joten ajattelin että vaihtelu voisi tehdä hyvää.

Ilokseni Kivanc sattui tulemaan juurikin tallille kun aloin verkkailemaan, joten saatte jopa ihailla meidän hurjaa esteratsastusta videoilta. ;)

Latella on kyllä niin ihana hypätä varsinkin tuollaisia pikkuesteitä, kun menee niin tasaisesti ja hyvin ja katsoo vähän askeleitakin. Hypyt on myös mukavan pyöreitä, mutta silti pehmeitä. 
   Oli tosi kivaa ja olisi tehnyt mieli hypätä vähän isompiakin, mutta ajattelin, että hyvä lopettaa tällä kertaa tähän kun meni niin sujuvasti. En myöskään tiedä mitä tuo selkäni tykkäisi isommista hypyistä.. Voisihan sitä tässä joskus kesän aikana koittaa..;)


Tässä vähän verkkailua:
Ja sitten pikku-hyppyjä:










Loppuviikon suunnitelmissa on huomenna koulua, helppo A:2 radan osioita ja rata läpi, pe vapaa, la  koulua, radan osioita, su kisat Meri-Teijossa, ratana tuo he A:2 taas vaihteeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti