tiistai 17. toukokuuta 2016

Ehdotuksia ja mielipiteitä, kiitos.

Olen tässä mietiskellyt, että mahtaako tätä blogia monikaan lukea.
Joskus harmittaa, kun on "kovalla vaivalla" kirjoittanut postauksen, eikä yksikään ole klikannut edes ´luin´ kohtaa. En kuitenkaan ole ollut täysin tyytyväinen blogin ulkoasuun, joten en ole halunnut blogia niin paljoa mainostaakaan.
Toisaalta taas teen blogia eniten itseäni varten. Latella ei ole mitään varsinaista päiväkirjaa, niin tärkeimmät asiat kirjoittelen blogiini. Lisäksi kisoista postaan lähes aina, joten on kiva sitten myöhemmin katsella täältä miten on mennyt ja mitä milloinkin on tapahtunut. Täältä on myös helppo löytää menneet tapahtumat ja parhaimmat kuvat.

Haluaisinkin nyt kuulla teidän lukijoiden mielipiteitä blogistani ja teksteistäni. Tiedän, että blogini ulkonäkö on ollut aika yksinkertainen ja tylsä. Tänään päivittelin ulkonäköä ja mielestäni se on nyt parempi. Mitä mieltä te olette?
Banneri on edelleen yksinkertainen, koska minulla ei ole mitään kuvanmuokkausohjelmia, enkä nyt tähän hätään saanut ketään tekemään uutta. Haluaisin, että blogi on tosi selkeä, mutta ei saisi kuitenkaan olla liian tylsä. Tulevaisuudessa haluaisin vielä nykyaikaisemman bannerin ja varmasti saankin, mutta nyt mennään vielä tällä.

Lisäksi intoa olisi kirjoittaa, mutta en oikein aina keksi aiheita. Toki edelleenkin haluan kirjoittaa eniten minun ja Laten menosta, mutta voisin joskus kirjoittaa jostain yleisemmästäkin aiheesta.
En kuitenkaan ole varma mikä teitä kiinnostaa, joten laittakaapa ehdotuksia! Kesälomakin jo lähenee, niin varmasti jonain päivänä olisi aikaa kirjoittaa joku erikoispostaus tms.

Mitä mieltä olette teksteistäni, ontuuko ne tai onko helppo lukea ja ymmärtää?

Olisi oikeasti kiva kuulla vastauksia ja mielipiteitä, tai voi olla, että suljen blogin vain omaan käyttööni. :)


1 kommentti:

  1. Jatka ihmeessä kirjoittamista, jokaisen postauksen olen lukenut :) Kännykällä ei vaan löydy nämä luin, kiva ym toiminnot. Vaaleampi tausta on parempi!

    VastaaPoista