keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Hööks reissu

Ratsastusseurallamme oli tänään Espoon Hööksissä privaatti tilaisuus, jossa oli paljon alennuksia ja myös pientä purtavaa meille. Viime vuonna oli samanlainen tilaisuus, mutta tuolloin en päässyt mukaan. Kiva kun tänään pääsin. :)
   Olin katsellut aiemmin jo Hööksin nettisivuilta, että mitä kivaa sielä voisi olla ja mitä tarvitsisin. Oikeasti en kyllä tarvinnut paljon mitään, paitsi työkengät, koska vanhat alkaa olla rikki. Kengät jotka ajattelin ostaa olikin yllätyksekseni paikanpäällä 50% alennuksessa, joka oli kiva ylläri! Niinpä sitten oli varaa ostaa vähän jotain muutakin vielä ;) Tosin silti ylitin budjetin muutamalla eurolla, koska mukaan tarttui yksi vähän turhakin ostos....


Tässä kuvat ostoksista, ja kuvien alla lisää tietoa niistä:



Eli ihan ekana löysin nuo kengät jotka olin ajatellutkin ostaa. Alkuhinta oli 75€, mutta olivat tosiaan 50% alennuksella, joten sain ne oikein mukavaan hintaan alle neljälläkympillä.

Sitten mietin, että tarvitsisinko jotain muuta ja ajattelin, että joku paita voisi olla tarpeellinen. Löysin tuon pinkin paidan, jossa on ihana karva sisällä. Sekin oli 50% alennuksella, alkuperäinen hinta 54,90€.

Seuraavana silmiin osui tuo ihana koiran toppatakki, jota olin netissäkin ihaillut.. Tämä on kuitenkin se ns. turha ostos josta puhuin, koska Masilla kuitenkin on jo lämmin takki, joten oikeastaan sille ei ollut tarvetta. Se oli kuitenkin niin hieno, joten en voinut olla ostamatta sitä! Se ei ollut edes alennuksessa, maksoi about 31€. En ollut edes varma onko se sopiva, näytti jotenkin isolta. Kokeiltiin heti kotona ja oli onneksi sopiva. Ja on se hieno ;)

Sitten eksyin osastolle jossa oli koiranpetejä.. Yksi tallilainen juuri katseli yhtä kissalle, ja ajattelin, että tuohan olisi sopiva Masin kuljetusboxin pohjalle, kun nyt sielä on vanha lakana joka on aina rypyssä. Se sattuikin olemaan myös muistaakseni 40% alennuksella, joten peti lähti about 10 eurolla.

Sitten vielä löysin sukat, jotka oli puoli-ilmaiset koska alkuhinta oli 5,90e ja ne oli -40%.

Kaikki muut ostokset siis olivat oikeasti ihan tarpeellisia ja edullisiakin, että tuo takki Masille nyt oli vähän heräteostos, mutta ei se mitään.. Joskus täytyy ostaa heräteostoksiakin. Varsinaista heppakamaa en siis ostanut, eikä Latella oikeestaan nyt ole edes isommin tarvetta mihinkään tarvikkeisiin.

Oli kiva reissu. Kiitos seurasta kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti