keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Kuvapostaus

Eilen sain Joannan kuvaamaan meidän menoa, joten tässä tulee kohta hieman materiaalia.
   Late oli ajoittain oikein kiva, mutta välillä innostui vähän liikaa ja painoi kädelle. Melko alkuratsastuksessa nimittäin joessa ui jotain sorsia ja toinen hevonen pelästyi niitä, niin oli hieman tekemistä, että sain Laten taas kuulolle. Tein taas aika paljon vaativa B:0:n osioita, koska olen nyt ilmottautunut Ypäjän kisoihin 23.4. Lisäksi tein vähän muitakin juttuja kyllä, kuten sulkuja lävistäjälinjalla laukassa, josta sitten vaihto. Muutenkin tein aika paljon vaihtoja. En tiedä mitä nyt on tapahtunut, mutta vaihdot ei aina ole niin hyviä kuin yleensä. Välillä jopa ep vaihtoja ja välillä jotain tasajalkaloikkia. Toki niitä puhtaita ja hyviäkin vaihtoja on välissä ollut. Mutta hassua, että koko talven on polle tehnyt hyvät,hienot puhtaat vaihdot ja nyt sitten kun kisakausi lähestyy, niin ilmestyy tälläinen ongelma.. Ei kiva. Tosin musta tuntuu, että otan vähän liikaa paineita näihin ensimmäisiin kisoihin, koska nyt kun olen ratsastanut ohjelmaa läpi ja sitä on otettu videollekin, ja valmentaja katsonut, niin iskee joku ihme yliyrittäminen tai joku ja meno ei ole yhtään normaalia. Sitten heti radan jälkeen kaikki meneekin taas ihan hyvin.
Luulisi, että minäkin kun olen aika paljon kilpaillut, ettei tälläistä tulisi, mutta niin vaan tulee. Täytyy nyt vaan yrittää ottaa vähän rennommin, eikä turhia paineita.



Kuvista sen verran, että olen tyytyväinen, että suurimmaksi osaksi istuin ihan hyvin kuvissa, ja se kuuluisa vasen käskin näyttäisi olevan paremmin hallinnassa. Kankiohjien kanssa toki on vähän vielä ongelmaa, että saisi nivelen pidettyä kokoajan sopivalla tuntumalla, sopivan pituisena, ja ettei kankiohjaa tule liikaa. Ja kankiohjat saman pituisina, ettei toinen roiku pidempänä. No nyt vaan paljon treeniä kangilla, niin eiköhän se siitä taas.

Huom, varoitus: Kuvia tulee olemaan paljon! :D























Kaikki kuvat C. Joanna Kultanen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti