maanantai 26. lokakuuta 2015

Kuulumisia

Syksy on mennyt kovaa vauhtia, ja tässä sitä ollaan; kohta jo marraskuussa. Täytyy kehua kyllä tätä syksyä, koska ainakin täällä meillä päin viimeisen kuukauden ajan oli todella hyvät ilmat! Kertaakaan ei satanut, lähes jokapäivä paistoi aurinko, eikä juurikaan tuullut...Täydellistä!
Nythän se sade sitten alkoi ja kurakelit, mutta onnekkaita oltiin pitkän aikaa säiden suhteen, joten en valita.

Laten kanssa en ole työskennellyt niin tavoitteellisesti nyt viimeisten kilpailuiden jälkeen, koska töitäkin on ollut aika paljon. Välillä olen innostunut tekemään kuitenkin uusiakin juttuja, kuten erilaisia puomi- ja kavalettiharjoituksia. Välillä olemme ottaneet vaan rennommin, ja olen jumpannut kunnolla eteen-alas.
   Latella käy nyt myös yksi oppilaani ratsastamassa 1-2 kertaa viikossa, jotta välillä pääsen itse hieman helpommalla, jos vaikka ollut rankempi työpäivä tai jos joskus pitäisi vaikka tallittoman päivän ;)

Tänään Late raspattiin ja samalla klippasin sen, kun oli rauhoitettuna. Hampaissa oli pientä epäsymmetrisyyttä mitä aina, mutta ei mitään pahempaa. Kysyin myös eläinlääkäriltä, että mitä voisin tehdä kun Late on aina vaan niin hoikka, välillä enemmän, välillä vähemmän vaikka saa tosi paljon heinää kokoajan. Aloitamme nyt siitä, että Late alkaa syömään rypsiöljyä ja B-vitamiinia ja katsotaan auttaako. Toivottavasti se alkaisi nyt keräämään sitä massaa... ja toivottavasti ei kuitenkaan saa liikaa energiaa öljystä..;)

Tosiaan klippasin Laten tänään aamupäivällä. Tein loimiklippauksen ja jalkoihin jätin myös karvat. Illalla kun katsoin uudestaan, niin näytti että olisi vähän "läikkiä" klipatuissa kohdissa, että ei olisi niin tasaisesti klipattu. Mietin jos koittaisin vähän tasoitella vielä ilman rauhoitusta, en ollut varma onnistuuko. Maria vähän auttoi, syöttämällä porkkanaa ja pitämällä toiselta puolelta kiinni. Olin todella yllättynyt, koska Late oli niin hienosti! Aluksi toki jännittyi vähän ja silmät pullistui, mutta kun sai porkkanaa ja huomasi ettei se ole mitään kauheaa niin herra rentoutui ja oli hienosti!

Tässä loppuun vielä kaunis kuva Latesta kesän kisoista:




2 kommenttia:

  1. moi! sulla on tosi kiva blogi jota on kiva lukea, Late näyttää todella upealta ja olette näyttävä pari! :) postausehdotuksena kyselisin, että voisitko tehdä postausta jossa antaisit vinkkejä hieman laiskempien hevosten ratsastamiseen? :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi ja postausideasta! Tein heti aiheesta postauksen, toivottavasti saat siitä jotain irti...:)

    VastaaPoista